Автомивка в Люлин 1, София

Автомивката е на самообслужване!!!

Цена на автомивка: 1 лв. за 3 мин.

Цена за вътрешно почистване: 1 лв. за 3 мин; 1,50 лв. за 6 мин.

Автомивка НАС АУТО е изградена на площ от около 200кв.м. в жк Люлин 1, София и разполага с осем поста, четири за външно и четири за вътрешно почистване  на автомобила.

Стандартно Външно почистване на автомобила се извършва с авто шампоан спомагащ за бързото отстраняване на мръсотията от автомобила, който гарантира безупречно отстранване на полепи по фаровете, джанти и кал по подкалниците. В зависимост от метереологичните условия при температура на въздуха под 0’C с подгрята вода над 35‘C. След отстраняването на мръсотията от автомобила следва подсушаване. Извършва се с помоща на висококачествени гидурий като се обръща сериозно внимание на праговете на купето и багажника. Външното почистване приключва с гланц на гумите. 

Вътрешното почистване на автомобила включва премахване на пепел и прахови образования навсякъде по пластмасовите повърхности от интериора на арматурното табло всичко това се почиства с помоща на специален за това уред TORNADOR който достига в бълбочина всякакви канали. След това автомобила се почиства с прахосмукачка както следва по седалките, пода, страничните кори и багажника. Много голямо внимание трябва да се обърне на стъклата на купето, които се почистват прецизно с високо качествени кърпи. Операцията по вътрешното почистване приключва с изпиране и консервиране на стелки. 

АвтосервизАвточастиПътна ПомощГодишни технически прегледиАвтомивка за Вашият автомобил и застраховки на едно място – само в Авто комплекс НАС АУТО – Автосервиз в Люлин 1, София

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.