НАС АУТО за момента не предлага услугата Монтаж на Газова Уредба!!!!

 

TOMASETO е италианска компания, която е един от лидерите в производството на газови инжекциони (газови уредби).

Изпарителите са три вида – Tomasetto Alaska който захранва автомобили до 145 к.с. ,Tomasetto Artic до 240 к.с.. и Tomasetto Antartic за коли до 380 к.с

Газови рейки са VALTEK 3 ома, VALTEK 34, TOMASETTO 3 ома, Reg Fast, Hana 2000, Rail Horizont 2 ома.

Евро нивомерите са от последно поколение с предпазен клапан за налягането и бубина за спиране на газта директно от бутилката.

Софтуера е 7 вида в зависимост от модела и годината на автомобила.

STAG 200 е Газов Инжекцион, предназначен за коли с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2002 година и става за трите вида впръскване на гориво ( последователно, полу-последователно и едновременно ). Подходяща е за турбо двигатели.

STAG 4 ECO e Газова Уредба, предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2006 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели.

STAG 4 PLUS e предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2008 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели.

STAG 4 Q – BOX e предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2010 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели, и е най-новата и модерна система. Тя изчислява горивото с много голяма прецизност и има по-бърз отговор към променящите се условия на двигателя.

STAG 300 ISA 2 e предназначена за съвременни автомобили от 3 до 8 цилиндъра до 2012 година.Става за всички типове впръскване, както и за турбо и компресорни двигатели.

STAG 300 PREMIUM е за най-новите автомобили от 2003 нагоре, които са с ОВД и ЕОБД връзки. Тя е оборудвана с интелигентна система за самостоятелно коригиране на горивото във всеки един момент. Подходяща е за автомобили от 3 до 8 цилиндъра, както и за турбо, компресорни и НЕМI двигатели.

STAG 400 DPI е предназначена за автомобилите с дирктно впръскване на гориво. При нея автомобила работи от 75 до 80% на газ и от 20 до 25% на бензин, за да може да се запази работата на бензиновите дюзи. Тя е подходяща за двигатели FSI, TSI,TFSI, DISI.

Всички компоненти имат три години гаранция или 100 000 км. гаранция. Газов Инжекцион Tomasetto STAG 4 Q-BOX е с пет години гаранция.

Системи са с показание на нивото на газта в купето ( на копчето ).

Колата винаги заработва на бензин и след достигане на 30 градуса на водата преминава на газ, а след свършването на газта преминава самостоятелно на бензин. При газовия инжекцион е изключено търменето в колекторите, защото газта попада в тях в точно определен момент. При него се запазва мощноста и разхода на автомобила както на бензин. Монтажа на Газова Уредба е една много добра инвестиция за Вашия автомобил.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.