Ние гарантираме, че сме в състояние да разрешим всеки проблем, причинен от неизправност на имобилайзера на Вашия автомобил. В състояние сме също така и да изключим и допълнително монтиран на автомобила имобилайзер.

Имобилайзер-системата не позволява двигателят на автомобила да бъде стартиран от неоторизиранa личност, тоест човек, който не разполага с ключ с необходимия чип, който да комуникира с имобилайзера.

Всички автомобили, произведени след 1995 година имат чип или транспондер в кутийката на ключовете, независимо от това дали те са с дистанционно или не, както и имобилайзер.

Aко загубите ключа, няма как да използвате автомобила си при положение, че само нарежете нов механичен ключ. Необходимо е данните от имобилайзера и моторния компютър да бъдат разчетени и да бъде програмиран нов чип, който да работи с тях.
Понякога обаче самият имобилайзер дефектира. В такива случаи официалните сервизи най-често предлагат неговата смяна с нов, което обаче излиза доста скъпо.
Друга опция при проблем с имобилайзера е монтирането на емулатор, който да приема входна информация и да предава изходна, и се прилага, ако проблемът не може да бъде разрешен чрез изключването на имобилайзера.

Цени за изключване на имобилайзер *:

• Изключване на оригинален имобилазйер през ОБД – от 80 до 130 лв.
• Изключване на оригинален имобилазйер с демонтаж на модул – от 80 до 150 лв.
• Изключване на оригинален имобилазйер с демонтаж на модул и монтаж на емулатор – от 60 до 100 лв.
• Изключване на допълнително монтиран имобилазйер – от 30 до 140 лв.
* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.