НОВО: Автосервиз НАС АУТО Ви предлага автоматична смяна на масло на автоматичната скоростна кутия в София!

Машината TEKTINO ATF CHANGER за професионална Смяна на масло на автоматичната скоростна кутия функционира със специално разработени за целта добавки, с помощта на  който се оптимизира работата и се увеличава живота на вашата скоростна кутия. Чрез тази машина се осигурява пълна смяна на маслото ATF (до 99%).
Машината използва специално разработена Двигател-Помпа, който използва потока от стария ATF за захранване на двигателя и това от своя страна кара помпата да добавя нов ATF  в трансмисията със същите обем и скорост, с която се изпомпва.
Машината TEKTINO ATF CHANGER има разпределител на потоците на маслото, който автоматично направлява потока от ATF , независимо от посоката на маслото в трансмисията. TEKTINO ATF CHANGER, разполага и с електрическа нагнетателна помпа за подаване на новия ATF  от резервоара към поточната помпа-двигател.

Смяна на масло на автоматичната скоростна кутия
Смяна на масло на автоматичната скоростна кутия

Предимства при използването на автоматичната смяна на маслото на скоростната кутия.
•         Източване на замърсено старо масло ATF и добавя ново свежо . Сменя до  над 99% от старото масло  (за сравнение, по обичайния метод до 70% от старата течност може да остане в трансмисията, което значително намалява ефекта от цялата процедура ).
•         Пълни същото количество масло (течност), което е източено.
•         При смяната не се допуска смесване на новото масло със старо.
•         Работи със специални добавки

 

Автосервиз НАС АУТО – доказани професионалисти при автоматична смяна на масло на автоматичната скоростна кутия в София!

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.