ВАШИЯТ ДВИГАТЕЛ СЕ ЗАМЪРСЯВА ВСЕКИ ПЪТ ДОКАТО ШОФИРАТЕ !   СПЕСТЕТЕ СКЪПИТЕ РЕМОНТИ !

Bardahl Машина 360


Представяме Ви високотехнологично съоръжение  за почистване на двигатели за гр.София: – DPF филтри, всмукателни колектори, дюзи (инжектори) и др. на дизелови и бензинови превозни средства . Ползвайки Bardahl Машина 360, крайният клиент получава качествена, икономична и спестяваща време услуга. Различните операции са с времетраене от 30 мин. до 2 часа. и не изискват подмяна на скъпоструващи части и удължават техният експлоатационен живот.

 

Видео 1 Видео 2 Видео 3  Видео 4

 

За да се избегнат много скъпи ремонти в следствие на тези замърсявания, е необходимо превантивно почистване и грижа за тези възли и системи, в двигателя на вашият автомобил !
От 1 януари 2016 г., законът в Европа относно екологичните стандарти при превозните средства, доведе до забрана на премахването на всякакво оборудване, против замърсяване на околната среда, а именно системите (EGR, DPF) на нашите превозни средства.
В желанието си да следваме тези насоки и екологично съзнание, се спряхме на едно чисто и ефективно решение за почистване на тези елементи, а не да ги премахваме ! По този начин, това решение излиза по-евтино на потребителите, като се спазва и закона за околната среда!
Ние създадохме Bardahl 360 машина за почистване. Тя позволява да се почиства системата за инжектиране, всмукателната система (включително клапан EGR) както и DPF (филтър за твърди частици) на вашия автомобил.
Тези операции не изискват големи интервенции по системите на автомобила, и спомагат за съхраняването на оригиналните механични елементи по него.
Периодите на работа от 30 минути до 2 часа със системата за почистване Bardahl 360, не отнмат повече от половин ден престой на автомобила в сервизните центрове.
Вашият автомобил ще бъде обслужен и върнат, със съхранени и почистени механични елементи и в пълна изправност и оригинален вид.
Това ще предотврати подмяната на скъпоструващи елементи, които биха могли да ви струват около (300 € за EGR, и повече от 1500 евро за DPF,FAP).
Въпреки това, ако елементите са достигнали краен предел на експлоатация, и невъзможност за профилактика чрез почистване. В този случай, подмяната ще бъде неизбежна.
Не се колебайте да се свържете с нас, за съвет относно тези екологично-чисти и евтини техники за почистване на клапан EGR, за почистване на DPF  (почистване на филтър за твърди частици) и профилактика на системите във вашият автомобил.

При необходимост предлагаме и Водородно почистване на двигатели, чрез Carbon Cleaning System